Analyse av ingredienser i funksjonelle hudpleieprodukter i 2023

Når det gjelder etterspørselspreferanser, i følge statistikk fra første kvartal 2023, overstiger preferansen for fuktighetsgivende og fuktighetsgivende (79%) de to populære funksjonene oppstrammende og antialdring (70%) og bleking og lysgjøring (53%), blir etterspørselen til forbrukergrupper. De mest etterspurte hudpleiefordelene. Det kan sees at utviklingsrommet for fuktighetsgivende og fuktighetsgivende i fremtidens skjønnhets- og hudpleiemarked kan være veldig bredt.

 

1. Fuktighetsgivendeog fuktighetsgivende: nøkkelgrunnlaget for multi-effekt hudpleie

Fuktighetsgivende og fuktighetsgivende er av stor betydning for å opprettholde en sunn hud. De bemerkelsesverdige ingrediensene inkluderer aminosyrer, hyaluronsyre (hyaluronsyre/natriumhyaluronat), avokado, trøffel, kaviar, bifid gjær, tea tree, etc.

 

Studier har vist at vanninnhold også er en viktig faktor som påvirker hudens glatthet, elastisitet og delikathet. Vanligvis er fuktighetsinnholdet i stratum corneum mellom 10 og 20 %. Når innholdet er mindre enn 10 %, er huden utsatt for tørrhet, ruhet og finhet. rynker, vann-olje ubalanse, følsomhet og akselerert aldring. Det er nettopp derfor fuktighetsgivende og fuktighetsgivende har blitt de vanligste funksjonene til hudpleieprodukter, og det er også et eviggrønt spor i hudpleiemarkedet.

 

2. Oppstrammende oganti-aldring: Trenden med foryngelse og anti-aldring er uimotståelig

Med diversifiseringen av hudpleiebehov blir behovet for oppstramming og antialdring gradvis mer raffinert. Det primære hudpleiebehovet til antialdringsmennesker er å redusere fine linjer, som utgjør ca. 23 %; behovet for å løse mørk gul hud (utgjorde 18%), slapp hud (utgjorde 17%) og forstørrede porer (utgjorde 16%) er også relativt høyt. fokus.

 

Viktige ingredienser for oppstramming og anti-aldring inkluderer perler, roser, kollagen, druer, grønn te, camellia, Bose, ulike peptider, tokoferol/vitamin E, astaxanthin, bifid gjær, etc.

 Ansikts-Anti-Ag-serum

3. Blekingog lysere: den vedvarende jakten på orientalere

Basert på orientalerens besettelse av bleking, har bleking og bleking lenge vært i hovedstrømmen av hudpleiemarkedet. De bemerkelsesverdige ingrediensene inkluderer kirsebærblomst, niacinamid, aloe vera, orkide, granateple, fuglerede, askorbinsyre/vitamin C, arbutin, tranexamsyre, tea tree, fullerener etc.

 

På grunn av den presserende jakten på bleking og bleking, har essenser med utmerket penetrasjonshastighet og rike næringsstoffer blitt forbrukernes førstevalg blant mange kategorier. Tonere som må brukes ofte hver dag er også en av kategoriene foretrukket av blekingspersoner, noe som indikerer at forbrukere har en tendens til å gjøre bleking og hudpleie til en daglig rutine, i håp om å oppnå kumulative effekter gjennom hyppigere bruk.

 

4. Oljekontroll ogakne fjerning: langvarig og stabil, blir førstevalget for forbrukere

Ettersom velkjente syreingredienser som salisylsyre og fruktsyrer opptar høyden i markedet for aknebehandling, har folk som kjemper mot akne i utgangspunktet mestret den relativt effektive akneløsningen "syrefjerning". Men siden de eksfolierende egenskapene til sure ingredienser kan tynne ut hudens neglebånd, kan denne metoden for aknefjerning også lett føre til nye hudrisikoer og problemer.

 

For å møte de nye hudpleiebehovene til mennesker som kjemper mot akne, har probiotika, calendula og andre ingredienser som opprettholder hudfloraen og har anti-inflammatoriske og beroligende effekter blitt stigende stjerner i andre og tredje nivå av oljekontroll og aknefjerning.


Innleggstid: Des-07-2023
  • Tidligere:
  • Neste: