Hvordan beregne kostnadene for kosmetisk behandling

Når mange venner av merkeeiere kommer i kontakt med kosmetikkforedlingsfabrikker for første gang, er de bekymret for kostnadene ved kosmetikkforedlingsfabrikker.Som en kosmetikkforedlingsfabrikk med mange års prosesserfaring, er dette ikke et vanskelig spørsmål å svare på.Det er faktisk en kosmetikkforedlingsfabrikk.Kostnaden påvirkes av ulike faktorer.Kort sagt, kostnadene for en kosmetikkforedlingsfabrikk er lik kostnadene for interne materialer + emballasjematerialer (internt emballasjemateriale + outsourcingmaterialer) + lønnskostnader + ordrekvantitetskostnader.Detaljert forklaring av faktorene som påvirker kostnadene for kosmetikkforedlingsfabrikker

1. Først av alt bestemmer kvaliteten på interne materialer plasseringen og salgskanalene til kosmetikkforedlingsfabrikken.For eksempel profesjonell kosmetikk eller japansk kosmetikk.Produkter i den daglige kjemiske produksjonslinjen går generelt gjennom elektriske og mikrohandelskanaler, mens produktene i den profesjonelle linjen er rettet mot skjønnhetsbutikker med forskjellige posisjoner.
Kravene til produktkvalitet er også forskjellige.Generelt sett er prisen på interninformasjon for daglige kjemiske produkter noe lavere, mens prisen på interninformasjon som kreves for profesjonelle produkter er relativt høy.
2. Det finnes to typer emballasjematerialer: indre emballasjematerialer og ytre emballasjematerialer.Det indre emballasjematerialet er vanligvis glassflasker eller plastflasker.Flasker, slanger osv. er vanligvis pakket i pappesker.Kunder kan også levere sine egne indre og ytre emballasjematerialer, og kosmetikkbyråfabrikker kan behandle og produsere indre materialer, fyllstoffer og emballasje.

3. Bestillingsmengde, enten det er mengden bestillinger som behandles av agenter eller mengden av emballasjematerialer, involverer alle spørsmål om bestillingsmengde.Store partier kan spare lønnskostnader og redusere tapskostnader for maskiner, så byråets behandlingspris for små partier er relativt høy.Sammenligning av bestillinger behandlet av kosmetikkbyråorganisasjoner.
4. Andre kosmetikkbehandlingsgebyrer.
Fargekosmetikkbehandling fabrikkserviceavgifter, produktinspeksjonsgebyrer, arkiveringsgebyrer osv. I tillegg er behandlingsmetoden valgt av kunden og den modne resepten utarbeidet av merkevareprodusenten knyttet til om fabrikken trenger å bestille råvarer på nytt, og tidskostnaden vil også øke.

foundation krem
Guangzhou Beaza Biotechnology Co., Ltd er en OEM/ODM-produksjonsbedrift for kosmetikk som integrerer profesjonell FoU, produksjon og salg.Det er en kosmetikkprodusent av høy kvalitet, kosmetikkforedlingsfabrikk og OEM-produsent for kosmetikk.Den har to produksjonsbaser, Guangzhou Duoduo og Guangdong Duoduo, med et fabrikkareal på omtrent 30 000 kvadratmeter.De er lokalisert i Guangzhou og produserer hovedsakelig sminke, basissminke og hudpleiekosmetikk.Produktene selges over hele landet og eksporteres til USA, Russland, Japan, Midtøsten, Sørøst-Asia og andre land.


Innleggstid: Jan-02-2024
  • Tidligere:
  • Neste: