Representanter for vanlige aktive ingredienser i blekingsessenser

Ingrediensrepresentant 1:vitamin Cog dets derivater;vitamin E;symwhite377 (fenyletylresorcinol);arbutin;kojinsyre;traneksaminsyre

 

Virker på kilden for å hemme melaninproduksjonen - Det første trinnet i å hemme melaninproduksjonen er å redusere hudkrisen.Whitening essensen inneholder disse ingrediensene, som kan spille en antioksidantrolle og eliminere frie radikaler, slik at huden ikke trenger å be melanocytter om hjelp og naturlig ikke vil produsere melanin.

 

Ulemper: Vitamin E må lagres vekk fra lys;symwhite377 oksideres lett;vitamin C og dets derivater er lett å dekomponere når de utsettes for lys, så prøv å bruke det om natten;bruk kojic syre med forsiktighet på sensitiv hud;bruker Tranexamic Acid og trenger å bruke solkrem.

Ingrediensrepresentant 2: Niacinamid

 

Funksjoner for å blokkere dannelse og overføring av melanin - etter at melanin er produsert i cellene, vil blodlegemene bli transportert langs melanocytter til omkringliggende keratinocytter, noe som påvirker hudfargen.Melanintransportblokkere kan redusere overføringshastigheten av blodlegemer til keratinocytter og redusere melanininnholdet i hvert epidermiscellelag, og derved oppnå blekende effekter.

 

Ulemper: Er konsentrasjonen for høy vil det være irriterende.Noen mennesker er følsomme for det og kan oppleve rødhet og svie.Unngå å bruke det med syrer som fruktsyre og salisylsyre, fordi under sure forhold er det mer sannsynlig at niacinamid brytes ned for å produsere niacin, som kan forårsake irritasjon.Personer med sensitiv hud bør ta hensyn til denne ingrediensen og kjøpe blekingessens.

Gjær-Avansert-Repairing-Essence-1 

Ingrediensrepresentant 3: Retinol;fruktsyre

 

Virker på å akselerere den metabolske prosessen med melanin-nedbrytning - ved å myke opp stratum corneum, akselerere avgivelsen av døde stratum corneum-celler og fremme epidermal metabolisme, slik at melanosomene som kommer inn i epidermis vil falle av med den raske fornyelsen av epidermis under metabolismen. prosess, og dermed lindre effekten på hudfarge.

 

Ulemper: Fruktsyrer er irriterende for huden, så bruk med forsiktighet på sensitiv hud.Hyppig bruk kan skade hudbarrieren.Retinoler svært irriterende og kan forårsake peeling, tørrhet og kløe når den brukes for første gang.Det er også et derivat av vitamin A. Gravide kvinner kan ikke bruke denne typen ingrediens.


Innleggstid: 14. desember 2023
  • Tidligere:
  • Neste: